Ankara Valiliği duyurdu! Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında SOLOTÜRK Ankara semalarında süzülecek

Ankaralılar Cumhuriyetin 100.yılını kentin dört bir yanında düzenlenen sergiler, konferanslar, spor müsabakaları ve konserlerle kutlamaya devam ediyor. Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklama ile SOLOTÜRK'ün prova ve gösteri uçuşu yapacağı öğrenildi.

Ankara Valiliği duyurdu! Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında SOLOTÜRK Ankara semalarında süzülecek

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun yüzüncü yıl dönümü kapsamında Başkent Ankara'da çeşitli etkinliklerin düzenleneceği açıklandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) düzenlediği etkinliklere ilişkin detaylı program takvimi yayımlanırken Ankara Valiliği'nden de bir son dakika açıklaması geldi.

Cumhuriyetin kuruluş yıl dönümü kutlamaları için Ankara'nın cadde ve bulvarları kırmızı beyaza bürünürken SOLOTÜRK'ün de kentin semaların süzüleceği öğrenildi.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN SOLOTÜRK AÇIKLAMASI

Ankara Valiliği, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yayımladığı açıklamada, SOLOTÜRK'ün Ankara'da çevre tanıma, prova ve gösteri uçuşu gerçekleştireceği bildirildi. Yayımlanan duyuruda program takvimi de yer alırken ''Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlamaları Ankara Etkinlikleri
Kapsamında aşağıdaki programa göre SOLOTÜRK Prova ve Gösteri Uçuşları Düzenlenecektir.
Değerli Ankaralıların şehir merkezi üzerinde yapılacak planlı prova ve gösteri uçuşları nedeniyle oluşabilecek yüksek ses düzeyi dolayısıyla tedirginlik yaşamamaları için "SOLOTÜRK Prova ve Gösteri Uçuşları Programı” kamuoyunun bilgisine sunulur.'' denildi.

ankara-29-ekim-kutlama.jpg

ANKARA SOLOTÜRK PROVA VE GÖSTERİ UÇUŞLARI PROGRAMI

SOLOTÜRK Prova ve Gösteri Uçuşları Programı şöyle paylaşıldı;

ÇEVRE TANIMA UÇUŞU

Tarih: 27 Ekim 2023 Cuma
Saat: 13:40
Yer: Anıtkabir

PROVA UÇUŞU

Tarih: 28 Ekim 2023 Cumartesi
Saat: 17:00
Yer: Anıtkabir

GÖSTERİ UÇUŞU

Tarih: 29 Ekim 2023 Pazar
Saat: 13:00
Yer: Anıtkabir

Haberankara.com

SONRAKİ HABER