Ankara Valiliği Çankaya'daki doğal gaz patlamasıyla ilgili açıklama yaptı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir binanın giriş katındaki evde doğal gaz patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Ankara Valiliği ise konuyla ilgili olarak açıklamada bulundu.

Ankara Valiliği Çankaya'daki doğal gaz patlamasıyla ilgili açıklama yaptı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir binanın giriş katındaki evde doğal gaz patlaması meydana geldi. Patlama sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Aziziye Mahallesi Bürümcük Sokak'taki 5 katlı apartmanın giriş katındaki evde patlama meydana geldi, ardından yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edilirken Ankara Valiliğinden konuyla ilgili açıklama geldi.

ANKARA VALİLİĞİNDEN DOĞAL GAZ PATLAMASIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Ankara Valiliği, Çankaya’da meydana gelen bir kişinin hayatını kaybettiği doğal gaz patlamasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Ankara Valiliği olaya ilişkin detaylı inceleme ve araştırmanın titizlikle devam ettiğini bildirdi.

Ankara Valiliği Çankaya'daki doğal gaz patlamasıyla ilgili açıklama yaptı

Ankara Valiliğinin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Ankara'nın Çankaya ilçesindeki bir apartman dairesinde meydana gelen doğal gaz patlamasında bir kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Açıklamada, konuyla ilgili detaylı ve çok yönlü inceleme ve araştırmanın titizlikle sürdürüldüğü kaydedildi.

37 YAŞINDAKİ VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ

Artmanın giriş katındaki evde patlama meydana geldi, ardından yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Evde inceleme yapan ekipler, Kemal Altuğ'un (37) hayatını kaybettiğini belirledi.

SONRAKİ HABER