Ankara Valiliği aranan şahısların yakalanmasına ilişkin açıklamada bulundu!

Ankara Valiliği kentte yürütülen asayiş çalışmalarına ilişkin bilgiler vermeye devam ediyor. Kentte araması bulunan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Ankara Valiliği, bir basın duyurusuna yer verdi.

Ankara Valiliği aranan şahısların yakalanmasına ilişkin açıklamada bulundu!

Ankara'nın güvenlik ve huzurunu sağlamaya yönelik güvenlik güçlerinin çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Güvenlik güçleri tarafından yapılan çalışmalar da kamuoyunun bilgisine sunulmaya devam ediyor. Ankara'da yapılan çalışmalara ilişkin bilgileri duyuran Ankara Valiliği'nden de yeni bir açıklama geldi.

Ankara Valiliği'nin resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) hesabı üzerinden yapılan açıklama ile kentte araması bulunan şahıslara yönelik çalışmaların detayları paylaşıldı.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN BASIN DUYURUSU

Ankara Valiliği tarafından yapılan resmi açıklamada kent genelinde aranan şahıslara yönelik çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğine dikkat çekildi. Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada ‘’Aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon sonuçlarına ilişkin bilgilendirme'' ifadeleri yer aldı. Söz konusu açıklama kapsamında detaylar da paylaşıldı. Ankara Valiliği'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada;

‘’İlimiz genelinde 15 - 21 Aralık 2023 tarihlerini kapsayan dönemde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca çeşitli suçlardan aranan Şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde aralarında;

20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 3,

10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 22,

5 - 10 yıl arası hapis cezası olan 45,

5 yıla kadar hapis cezası olan 259,

Ankara Valiliği aranan şahısların yakalanmasına ilişkin açıklamada bulundu!

İfadeye yönelik aranan 533 şahıs olmak üzere,

Toplam 862 kişi yakalanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur.'' ifadeleri yer aldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER