Ankara Valiliği aranan 924 kişinin yakalandığını açıkladı

Ankara'da gün içinde rutin olarak devam eden denetimler sonucu çok sayıda suçlu yakalanıyor. Sabıka kayıtlarında firari oldukları ortaya çıkarılan kişiler hakkında işlem yapılarak cezalarını çekmeleri sağlanıyor.

Ankara Valiliği aranan 924 kişinin yakalandığını açıkladı

Ankara gün içinde şehir içi ve şehir dışı çok sayıda insanı ağırlıyor. Bu nedenle emniyet güçleri günün her anında şehrin belirlenen noktalarında asayiş uygulamalarında bulunuyor.

Bu uygulamalar sonucunda haklarında ceza verilen şahıslar yakalanıyor. Toplum huzurunun devamını sağlayan bu uygulamalara dair Ankara Valiliği tarafından haftalık olarak bilgilendirme yapılıyor. Yapılan bilgilendirme paylaşımda çalışmanın hangi aralıklarda yapıldığı ve bu süre zarfında kaç kişinin ekipler tarafından yakalandığı belirtiliyor.

Ankara Valiliği aranan 924 kişinin yakalandığını açıkladı

ANKARA'DA FİRARİLERİ YAKALAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Ankara Valiliği yaptığı açıklamada "İlimiz genelinde 10 - 16 Mayıs 2024 tarihlerini kapsayan dönemde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde aralarında;

20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 5

10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 28

5-10 yıl arası hapis cezası olan 33

5 yıla kadar hapis cezası olan 282

İfadeye yönelik aranan 576

şahıs olmak üzere toplam 924 kişi yakalanmıştır"cümlelerine yer verdi.

DENETİMLER SONUÇ VERİYOR

Ankara'daki emniyet birimleri yol ve kimlik kontrolü ile belirlenen yerlere operasyon ile aranan şahısları yakalıyor. Ekiplerin yakaladığı kişiler başka kişilerin yakalanmasında önemli rol oynuyor.

SONRAKİ HABER