Ankara Valiliği aranan 1018 şahsın ekipler tarafından yakalandığını açıkladı

Her hafta Ankara Valiliği aranan şahısları yakalama faaliyetlerinde elde edilen sonuçları kamuoyu ile paylaşıyor. Son yapılan açıklamada 27 Eylül - 3 Ekim tarihleri arasında yakalanan kişiler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ankara'da aranan 1018 kişi yakalandı

Arama kaydı olan şahısların suçlarını çekme yerine farklı yolları tercih etmesi yapılan operasyon ve denetlemelerin önemini gözler önüne seriyor. Ankara'da Polis ve Jandarma ekipleri daha önce işlediği suçlardan ötürü haklarında ceza olan kişilerin yakalanıp adalete teslim edilmesini sağlıyor.

Her hafta yüzlerce suçlunun yakalandığı Ankara'da valilik sosyal medya hesapları üzerinden güncel aranan şahısları yakalama çalışmalarına dair bir paylaşım yaptı.

VALİLİK GÜNCEL RAKAMLARI PAYLAŞTI

Söz konusu paylaşımda şu ifadeler yer aldı;

"İlimiz genelinde 27.09.2024 ile 03.10.2024 tarihlerini kapsayan dönemde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde aralarında;

20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 8
10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 20
5-10 yıl arası hapis cezası olan 40
5 yıla kadar hapis cezası olan 274
İfadeye yönelik aranan 676 şahıs olmak üzere, toplam 1018 kişi yakalanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Ankara Valiliği aranan 1018 şahsın ekipler tarafından yakalandığını açıkladı

ÇALIŞMALAR HER DÖNEM DEVAM EDİYOR

Kurulan kontrol noktaları ve elde edilen veriler ışığında yapılan operasyonlar ile aranan şahıslar yakalanıyor. Emniyet birimleri yılın her döneminde şahısları yakalama adına çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER