Ankara Valiliği aranan 1004 kişinin yakalandığını duyurdu

Ankara Valiliği şehirde devam eden haklarında arama kaydı bulunan kişilerin yakalanmasına dair son bilgileri paylaştı. Yapılan açıklamanın 13-19 Eylül tarihlerini kapsadığı ifade edildi.

Ankara Valiliği aranan 1004 kişinin yakalandığını duyurdu

İşledikleri suçlara göre mahkeme tarafından cezalandırılan şahıslar cezalarını çekmek yerine normal hayatlarına devam etmeyi tercih ediyor. Bu nedenden dolayı firari durumuna düşen şahıslar şehir içinde Jandarma ve Polis ekipleri tarafından yakalanıp cezalarını çekmesi sağlanıyor.

Ankara Valiliği aranan 1004 kişinin yakalandığını duyurdu

GÜNCEL RAKAM PAYLAŞILDI

Ankara Valiliği de kolluk kuvvetlerinin çalışmalarını ve sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmayı sürdürüyor. Yapılan son açıklamada 1004 kişinin yakalandığı, bu kişilerin kaçının kaç yıl ceza aldığı gibi ifadelere yer verildi.

Yapılan açıklama şu şekilde oldu;

İlimiz genelinde 13 - 19 Eylül 2024 tarihlerini kapsayan dönemde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde aralarında;

"20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 3
10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 23
5-10 yıl arası hapis cezası olan 26
5 yıla kadar hapis cezası olan 322
İfadeye yönelik aranan 630 şahıs olmak üzere toplam 1004 kişi yakalanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur"

Firari suçlular kimlik ve araç kontrolü gibi anlarda yakayı ele veriyor. Ayrıca adresi tespit edilen şahıslar operasyonla da yakalanıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER