Ankara Valiliği Ankara'da aranan 570 kişinin yakalandığını açıkladı

Ankara'da yaşayan vatandaşların günlük hayatlarına huzurlu bir şekilde devam etmesi adına emniyet birimleri mesaisine devam ediyor. Güvenlik ekipleri haklarında hüküm verilmiş ve kaçak olan şahısları de yakalayarak adalete teslim etmeyi sürdürüyor.

Ankara Valiliği Ankara'da aranan 570 kişinin yakalandığını açıkladı

Ankara Valiliği de hafta boyunca haklarında arama kaydı olan vatandaşlara dair yakalanma rakamlarını paylaşıyor. Bu kapsamda Valilik son açıklamasında 23-29 Ağustos 2024 tarihleri arasında çeşitli suçlardan hüküm giyen 570 kişinin ekipleri tarafından yakalandığını duyurdu.

Ankara Valiliği Ankara'da aranan 570 kişinin yakalandığını açıkladı

Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"İlimiz genelinde 23.08.2024 ile 29.08.2024 tarihlerini kapsayan dönemde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarm Komutanlığınca çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde aralarında

20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 4
10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 13
5-10 yıl arası hapis cezası olan 27
5 yıla kadar hapis cezası olan 228
İfadeye yönelik aranan 298 şahıs olmak üzere toplam 570 kişi yakalanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur."

SUÇLULAR FARKLI ŞEKİLLERDE YAKALANIYOR

Polis ekiplerinden kaçarak yaşamlarını sürdüren şahıslar araç ya da kimlik kontrolü gibi durumlarda sık sık yakayı ele veriyor. Ayrıca arandığı halde başka suça bulaşan şahısların olma durumlarına da farklı dönemlerde rastlanıyor. Konu ile ilgili Ankara'nın asayişinden sorumlu devlet kurumları bilgilendirmelerine devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER