Ankara Valiliği açıkladı! Mart ayının ilk haftasında 1033 kişi yakalandı

Başkent genelinde aranan şahısları yakalama çalışmalarına ara vermeden devam ediliyor. Bu kapsamda Ankara Valiliği de bir bilgilendirme yaparak vatandaşları son durum hakkında bilgilendirdi.

Ankara Valiliği açıkladı! Mart ayının ilk haftasında 1033 kişi yakalandı

İşledikleri suçlardan ötürü haklarında kararlar bulunan fakat firari durumda bulunan şahıslar Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'nın çalışmaları sonucu yakalanıyor.

Yapılan yol denetlemeleri ya da operasyon sonucu ele geçirilen suçlulara dair şehir genelinde yetkili birimler tarafından açıklamalar yapılarak vatandaşların konu hakkında bilgi sahibi olması sağlanıyor. Ankara Valiliği de bu kapsamda güncel olarak aranan şahısların yakalanmalarına dair istatistik verilerini düzenli olarak yayınlıyor.

Ankara Valiliği açıkladı! Mart ayının ilk haftasında 1033 kişi yakalandı

MART AYININ İLK HAFTASI RAKAMLARI PAYLAŞILDI

Ankara Valiliği yeni bir açıklama yayınlayarak şehirde 01-07 Mart tarihleri arasında yürütülen çalışmalar sonucu 1033 kişinin yakalandığını duyurdu. Valiliği açıklamasına göre Mart ayının ilk haftasında emniyet birimlerinin yaptığı çalışmalarda 20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 4, 10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 19, 5-10 yıl arası hapis cezası olan 33, 5 yıla kadar hapis cezası olan 313 ve ifadeye yönelik aranan 664 olmak üzere toplam 1033 kişi yakalandı.

Söz konusu bilgilendirme notları ile yüzlerce kişinin Emniyet ekipleri tarafından suçlarından dolayı yakalanması vatandaşlar tarafından da memnuniyet ile karşılanırken operasyonların devam etmesi temennisi bulundu. Yaz aylarının yaklaşması ve ülkenin yerel seçim döneminde olmasından dolayı çalışmaların sıklaştırılması bekleniyor.

SONRAKİ HABER