Ankara Valiliği açıkladı: Aranan 676 kişi yakalandı

Ankara'da her hafta haklarında ceza verilen yüzlerce kişi yakalanıyor. Adaletten kaçamayan şahıslar cezalarını çekmek için ilgili birimlere teslim ediliyor.

Ankara Valiliği açıkladı: Aranan 676 kişi yakalandı

Başkentte suç oranını düşürmeye yönelik çalışmalar devam ediyor. Kural ve kanunlara uymayanlara verilen cezanın ardından kaçan şahıslar Jandarma ve Polis ekiplerinin denetimine takılıyor.

Ankara Valiliği açıkladı: Aranan 676 kişi yakalandı

VERİLEN KARARLARIN YERİNE GETİRİLMESİ SAĞLANIYOR

Konu ile ilgili olarak Ankara Valiliği bir bilgilendirme paylaşımında bulundu. Valilik Ankara'da 2-8 Ağustos tarihleri arasında 676 kişinin yakalandığı açıklandı. Konu ile ilgili yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi;

"İlimiz genelinde 02 – 08 Ağustos 2024 tarihlerini kapsayan dönemde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde aralarında;

20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 9
10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 23
5-10 yıl arası hapis cezası olan 31
5 yıla kadar hapis cezası olan 277
İfadeye yönelik aranan 336
şahıs olmak üzere toplam 676 kişi yakalanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur."

ANKARA'DA SUÇLUYA MÜSADE EDİLMİYOR

Başkentte aldıkları istihbarat ışığında ya da denetimlerinde suç ya da suçluya denk gelen ekipler anında müdahalede bulunuyor. Bu çalışmalar ile şehirde istenmeyen olayların yaşanmasına büyük ölçüde engel olunuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER