Ankara Valiliği 868 aranan kişinin yakalandığını açıkladı

Ankara Valiliği il genelinde 26 Nisan - 02 Mayıs 2024 tarihleri arasında yakalanan şahıslara dair bir bilgilendirme yayınladı. Yapılan bilgilendirmede Emniyet ve Jandarma personelinin yaptığı çalışmalara yer verildi.

Ankara Valiliği aranan 868 kişinin yakalandığını açıkladı

Ankara genelinde asayiş uygulamaları rutin bir şekilde sürdürülüyor. Olağandışı gelişen durumlara karşı hazırlık bir şekilde bekleyen emniyet birimleri, günün ve yılın her anında devam eden faaliyetlerinde de olumlu sonuçlar almayı sürdürüyor.

SON BİR HAFTADA YAKALANAN ŞAHIS SAYISI BELLİ OLDU

Bu kapsamda Türkiye'nin geri kalan şehirlerinde olduğu gibi Başkent Ankara'da da suçluların adaletten kaçışına son vermek adına operasyonlar düzenleniyor. Aranan şahısları yakalama çalışmaları kapsamında ele geçirilen yüzlerce şüpheli cezalarını çekmeleri için yargı makamlarına teslim ediliyor.

Ankara Valiliği 868 aranan kişinin yakalandığını açıkladı

Konu ile ilgili Ankara Valiliği yapılan bilgilendirmelerine bir yenisini daha ekledi. Valilik tarafından yapılan açıklamada son 1 haftalık zaman diliminde şehirde 868 aranan şahsın yakalandığı bildirildi. Ankara Valiliği'nin açıkladığı sayıya göre aranan şahısların aldıkları cezaya göre ayrımı şu şekilde oldu;

20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 2 kişi
10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 26 kişi
5-10 yıl arası hapis cezası olan 27 kişi
5 yıla kadar hapis cezası olan 304 kişi
İfadeye yönelik aranan 509 kişi,

HAFTALIK BİLGİLENDİRME YAPILIYOR

Ankara genelinde yapılan denetleme ve operasyon sonucu yakalanan şahıslara dair bilgiyi Ankara Valiliği veriyor. Valilik bilgilendirmeyi düzenli olarak her hafta yayınlıyor.

SONRAKİ HABER