Ankara USHAŞ deneyimli personel alımı yapacak: Başvurular mail üzerinden

Ankara’da USHAŞ Uluslararası Sağlık Hizmetleri bünyesine personel alımı yapılacağı açıklandı. 16 Ekim tarihinde başlayan başvurular 18 Ekim’e kadar devam edecek. Başvuru şartları belli oldu.

Ankara USHAŞ deneyimli personel alımı yapacak: Başvurular mail üzerinden

Ankara’da iş arayanlar için USHAŞ yeni bir personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan personel alımında Uzman Yrd. Alınacağı ifade edildi. Sürekli olarak yapılacak personel alımı için başvuruların sadece mail adresi üzerinden yapılacağı ifade edildi.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuru yapacak adaylar için başvuru bilgileri şu şekilde sıralandı:

Başvuru Tarihleri: 16.10.2024 – 18.10.2024

Başvuru Şekli: [email protected]

Telefon: 0216 266 01 01

Başvuru yapacak adaylar için en az 2 yıllık deneyim süresinin arandığı belirtildi. İşe alım sonrasında çalışma adresi, “Sağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesi Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bul. 6001. Cad. No:9 Kat:8 Çankaya 06800 Ankara, Türkiye” olarak ifade edildi.

Ankara USHAŞ deneyimli personel alımı yapacak: Başvurular mail üzerinden

Öte yandan alımların uzman yardımcısı kadrosu için 1 kişi olarak yapılacağı belirtildi. Adayların başvurularını 18 Ekim tarihine kadar mail üzerinden yapabilecekleri iade edildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

USHAŞ bünyesinde çalışacak adayların mail yolu ile başvurularını yapabileceği ifade edildi. Adayların çok iyi seviyede İngilizce bilmesi ve akademik araştırma tecrübesinin olması gerekiyor. Başvurular yukarıda belirtilen adreste mail yolu ile yapılacak. Bugün başlayan başvurular 18 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER