Ankara Üniversitesinde mezuniyet coşkusu!

Ankara Üniversitesi Beşevler Kampüsü'nde 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Rektörlük Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

Ankara Üniversitesinde mezuniyet coşkusu!

Ankara Üniversitesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı mezunları büyük bir heyecan ve coşku ile mezun oldu. Ailelerin heyecanı ise dikkatlerden kaçmadı.

Ankara Üniversitesinde 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Rektörlük Mezuniyet Töreni coşkusu yaşandı. Mezunlar, yeni hayatlarına düzenlenen törenle adım attı. Beşevler Kampüsü'ndeki mezuniyet törenine Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Ankara Valisi Vasip Şahin, Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta ve Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ile akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katılım gösterdi.

Ankara Üniversitesinde mezuniyet coşkusu!

ANKARA ÜNiVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. NECDET ÜNÜVAR KONUŞMA YAPTI

Mezuniyet törenine piyano ve yan flüt dinletisi ile başlandı. Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünüvar törende konuşma yaptı. Ünüvar, "Sevgili velilerimiz, emanetinizi, emanetimiz olarak gördük. Hamdolsun, bugün birbirinden güzide yüksekokul ve fakültelerimizden on binin üzerinde mezunumuzu görmenin gururunu yaşıyoruz. Burada mezun ettiğimiz çocuklarımız en az Merih Demiral kadar gayretli en az Mert Günok kadar dikkatli olacaklar" diye konuştu.

Büyük bir başarı göstererek birinci olan fakülte ve meslek yüksekokulu öğrencilerine plaket ve diplomaları verildi. Öğrenciler törenin sonunda, Ankara Üniversitesinin mezuniyet töreni sembolü olarak, ellerindeki güvercinleri uçurduktan sonra, keplerini attılar.

Öğrencilerin yakınları ise mezuniyet töreninde büyük bir heyecan ve gururla yerlerini aldı. Törende kepler atıldıktan sonra bol bol fotoğraflar çekinildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER