Ankara Ümitköy metrosunda intihar girişimi! Metro seferleri durduruldu

Ankara'da sabah saatlerinde Ümitköy metrosunda bir kişinin raylara atlayarak intihar girişiminde bulunduğu açıklandı. İntihar girişimi nedeniyle seferler durduruldu, metroda yoğunluk yaşandı.

Ankara Ümitköy metrosunda intihar girişimi! Metro seferleri durduruldu

Ankara Ümitköy metrosunda bu sabah intihar girişimi yaşandı. Ümitköy metro hattına gelen bir kişinin yaklaşan metronun altına raylara attığı belirtilirken olay yerine çok sayıda sağlık ve müdahele ekibi sevk edildi. Raylara atlayan kişinin hayatını kaybettiği belirtilirken metro seferleri zorunlu olarak durduruldu.

ANKARA ÜMİTKÖY METROSU İNTİHAR GİRİŞİMİ SON DAKİKA! METRO SEFERLERİ NEDEN DURDURULDU, METROLAR NEDEN ÇALIŞMIYOR?

Okulların açılmasıyla beraber Ankara'da metrolarda yaşanan yoğunluk artarken bu sabah yaşanan intihar girişimi sonrasında ne yazık ki seferlerin durdurulması ile bazı vatandaşlar mağduriyet yaşadı. EGO tarafından metro seferleri zorunlu olarak durdurulurken vatandaşların mağdur olmaması için hemen metro istasyonlarından ek seferler düzenlendi.

İntihar eden kişinin yaşı ve kimliği henüz açıklanmazken hayatını kaybeden kişinin cansız bedeninin raylardan kaldırılması için çalışma başlatıldı. Metro beklerken intihar eden kişiyi gören vatandaşlar büyük üzüntü ve şok yaşarken intihar haberi sosyal medyada yapılan paylaşımlara da yansıdı. Vatandaşlar metroda yaşanan yoğunluğun nedenini araştırırken ilk önce metro arızası sanılan yoğunluğun gerçek nedeninin Ümitköy metrosunda yaşanan intihar girişimi olduğu ortaya çıktı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER