Ankara Ulus'ta bir şahıs intihar etmek için çatıya çıktı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Ulus semtinde gündüz saatlerinde korku dolu bir an yaşandı. Yetişkin bir erkeğin hayatını sonlandırmak için bir binanın çatısının üstüne çıktığı iddia edildi.

Son dönemde insanların canına kıyma vakalarının arttığı Ankara'da yaşanan bu durumlara insanlar büyük tepki göstermişti. Metro duraklarında yaşanan insanların yaşamını sonlandırma girişimlerinin ardından gündüz saatlerinde bir olayda Ulus'da meydana geldi.

İddiaya göre yetişkin bir intihar etmek için bir binanın çatısına çıktı. Çatıda bir sağa bir sola giden vatandaşın bu durumu yetkililere bildirildi. Söz konusu vakayı öğrenmelerinin ardından olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri şahsı sağ salim çıktığı yerden indirmek için çalışmalara başladı.

VATANDAŞLAR YAŞANANLARI TAKİP ETTİ

Ekipler şahsın düşme ihtimaline karşı bulunduğu bölgenin olduğu yola bir sistem yerleştirdi. Yaya girişine kapatılan yolda söz konusu şahsı ikna etmek ve olumsuz bir durum yaşanmadan aşağıya indirme çalışmaları başlatıldı. Çevredeki vatandaşlar ise endişeli gözlerle olan biteni izlemeye devam etti.

Şahsın hangi sebepten dolayı bina çatısına çıktığının ilerleyen anlarda detaylı olarak öğrenilmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com