Ankara TUSAŞ’ta ekipler güvenlik önlemlerini artırdı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş’de dün meydana gelen saldırı sonrasında ekipler güvenlik önemlerini artırdı. Gelen personellere kimlik kontrolü yapılıyor.

Ankara TUSAŞ’ta ekipler güvenlik önlemlerini artırdı

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ’a yönelik düzenlenen terör saldırısı sonrasında yerleşke çevresinde güvenlik önlemleri artırıldı.

Dün TUSAŞ’ta gerçekleştirilen terör saldırısında 5 kişinin şehit olduğu ve 22 kişinin yaralandığı açıklandı. Olay sonrasında TUSAŞ’a girişlerin kontrollü olarak yapıldığı öğrenildi.

TUSAŞ personelleri için kimlik kontrolü yapılırken, taksiler de detaylı olarak aranıyor. Yerleşke çevresindeki güvenlik önlemleri de artırıldı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik terör saldırısının ardından yerleşkenin çevresinde güvenlik önlemleri artırıldı.

GİRİŞLER BAŞLADI

TUSAŞ'a yönelik 5 kişinin şehit olduğu, 22 kişinin yaralandığı terör saldırısının ardından sabah saatlerinde personelin yerleşkeye girişleri başladı.

Jandarma tarafından yerleşke çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Saldırının gerçekleştiği kapıya giden yoldaki kontrol noktasında güvenlik önlemleri ve kontroller artırıldı.

Dün saat 15.30 civarında TUSAŞ’ta 2 teröristin düzenlediği saldırı sonrasında yerleşkede ve çevresinde güvenlik önlemlerinin daha da artırıldığı ifade edildi. Öte yandan yapılan açıklamada yerleşkeye girişlerde personellere kimlik kontrolünün yapıldığı belirtildi. Giren araçlar da ekipler tarafından aranıyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER