Ankara Türkiye Belediyeler Birliği KPSS’siz personel alıyor

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden akşam saatlerinde yeni bir personel alım ilanı yayımlandı. Buna göre Türkiye Belediyeler Birliği’ne daimi personel alımı yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyenler için detaylar haberimizde..

Ankara Türkiye Belediyeler Birliği KPSS’siz personel alıyor

TBB Ankara’da imi personel alımı yapacak. Bugün başlayan başvurular yarın sona erecek. Adaylar başvurularını belirtile tarihler arasında yapacak. Başvuru şartları da yayımlanan ilan içerisinde paylaşıldı.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuruda bulunacak adaylar için başvuru bilgileri şu şekilde:

Başvuru Tarihleri: 11/09/2024 – 12/09/2024

Başvuru Adresi: Tunus Cad. No:12 Kavaklıdere-Çankaya/Ankara

Telefon: 0312 419 21 00

Başvuru şartlarını sağlayan adaylara görüşme bilgisi daha sonra belirtilecek. Başvurusu onaylanan adaylar için çalışma saatleri 09.00 – 18.00 olarak ifade edildi.

Ankara Türkiye Belediyeler Birliği KPSS’siz personel alıyor

BAŞVURU ŞARTLARI

Yayımlanan ilan içerisinde başvuru şartları şu şekilde sıralandı:

  • İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları ile Bunların Üyesi Olduğu Mahalli İdari Birliklerinin Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmetlerin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esasların 4’üncü maddesinde yer alan şartları sağlamak
  • En az 4 yıllık lisans eğitimi veren Hukuk, Siyasal Bilgiler, iktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik fakülteleri ile fakültelerin Avrupa Birliği ve Yerel Yönetimler bölümleri ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylamış yabancı fakültelerden mezun olmak
  • İyi derecede İngilizce bilmek
  • Projelerde en az 5 yıl deneyimli olmak
  • Yurtiçi ve yurtdışı seyahat kısıtı olmamak

Başvuru şartlarını sağlayan adaylar başvuru için diploma ya da mezuniyet belgesi, özgeçmiş (CV) ile başvurularını gerçekleştirmesi gerekiyor. Başvurular için son tarih 12 Eylül olarak ifade edildi. Başvurular [email protected] adresi üzerinden yapılacak. Adaylar istenilen belgeleri bu mail adresinden gönderecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER