Ankara Toptancı Hali’ndeki silahlı kavga güvenlik kameralarına yansıdı

Başkent Ankara'da birbirinden farklı asayiş olayları meydana gelmeye devam ederken gece saatlerinde Yenimahalle ilçesinde bulunan Toptancı Hali'nde de silahlı kavga çıktığı öğrenildi. O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Ankara Toptancı Hali’ndeki silahlı kavga güvenlik kameralarına yansıdı

Başkent Ankara'da meydana gelen asayiş olaylarına gece saatlerinde bir yenisi daha eklendi. Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Toptancı Hali'nde silahlı kavga yaşandığına ilişkin verilen bilgiler sonrası olayın perde arkası da merak edildi. Ankara’daki Toptancı Hali’nde silahlı kavga çıktığı öğrenilirken o anların güvenlik kamerası ile kayıt altına alındığı öğrenildi.

Ankara Yenimahalle'deki Toptancı Hali’nde akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişinin de yaralandığı bilgisine ulaşıldı. Katil zanlısı F. K.'nın saldırı anları güvenlik kamerası ile kayıt altına alındı.

YENİMAHALLE'DEKİ TOPTANCI HALİ’NDE SİLAHLI KAVGA GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Olay, gece saatlerinde Ankara Yenimahalle'de bulunan Toptancı Hali’nde meydana geldi. İddiaya göre halde çalışan iki akraba grubu arasında yer tartışması çıktı. Büyüyen tartışma sonucunda F. K. adlı şahıs, üzerinde bulundurduğu tabanca ile tartıştığı gruba ateş açtı. Kurşunların isabet ettiği G. K., F. M. K., Ö. K. ve A. K. yaralandı. Ayrıca olayda Ö. K. ve G. K. hayatını kaybetti. Katil zanlısı F. K. yakalanırken, yaşanan silahlı kavga anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olayla ilgili soruşturmanın da devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER