Ankara Toptancı Hali'nde silahlı kavga: 2 kişi hayatını kaybetti 2 kişi yaralandı

Başkent Ankara'da çeşitli asayiş olayları meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak gece saatlerinde Ankara Toptancı Hali'nde iki grup arasında silahlı kavga çıktığı öğrenilirken olayda hayatını kaybedenler ve yararlılar olduğu bildirildi.

Ankara Toptancı Hali'nde silahlı kavga:  2 kişi hayatını kaybetti 2 kişi yaralandı

Yaşanan asayiş olayları basına yansıma devam ederken Ankara'dan bir kavga haberi geldi. Başkentte yaşanan asayiş olaylarına ilişkin detaylar merak edilirken Ankara Toptancı Hali'nde meydana gelen olayda can kaybı ve yaralıların olduğu ifade edildi.

Alınan bilgiye göre olay, Yenimahalle ilçesi Ankara Toptancı Hali'nde meydana geldi. İddiaya göre çalışan iki grup arasında yer kavgasından çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

ANKARA TOPTANCI HALİ'NDE İKİ GRUP ARASINDA SİLAHLI KAVGA: 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 2 KİŞİ YARALANDI

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde meydana gelen olayda tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü ifade edildi. Yenimahalle ilçesi Ankara Toptancı Hali'nde meydana gelen olayda taraflar arasındaki kavganın büyümesi üzerine bir kişinin silahla etrafa ateş açtı. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polis ve 112 Acil Servis ekiplerine ihbar etti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri intikal ederken silahlı kişi tarafından sıkılan kurşun G. K., F. M. K., Ö. K., ve A. K.'ye isabet etti. Sağlık ekipleri Ö. K. ve G. K.'nin hayatını kaybettiğini belirlerken olay yerinde Ö. K. ve G. K.'nin yanında bulunan F. M. K. ve A. B. ise ambulansla hastaneye sevk edildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER