Ankara Ticaret Borsası'nda güncel kırmızı et fiyatları

Ankara Ticaret Borsası vatandaşın takibinde yer alıyor. Borsada işlem gören ürünler ve fiyatları araştırtılmaya devam ederken 8 Kasım tarihi ile kırmızı et çeşitlerinde fiyatları güncellendi. Listelerdeki fiyatlar dikkati çekti.

Ankara Ticaret Borsası'nda güncel kırmızı et fiyatları

Türkiye'de illerin Ticaret Borsaları yakından takip ediliyor. Ankara Ticaret Borsası'nın (ATB) işlemleri devam ediyor. Ankara Ticaret Borsası'nın takibini sürdüren vatandaşlar ise ''ATB'de işlem gören ürünler nedir, güncel fiyatlar belli oldu mu?'' sorularına yanıt aramaya devam ediyor. ATB'de işlem gören ürünler en düşük ve yüksek fiyatları ile kamuoyunun bilgisine sunulurken 8 Kasım Çarşamba gününe denk gelen haftanın yeni işlem gününde fiyatlar merak edildi.

Ankara Ticaret Borsası'nda işlem gören ürünler resmi internet sitesi üzerinde sunulan elektronik satış salonu üzerinden paylaşıldı. Haberankara.com olarak 8 Kasım tarihi ile ATB'de işlem gören ürünler ve fiyatları belli oldu. ATB'de fiyatlar merak konusu olurken güncel rakamları derledik.

8 KASIM ATB'DE İŞLEM GÖREN ÜRÜNLERİN FİYATLARI

Ankara Ticaret Borsası'nda işlem gören ürünler ve satış rakamları birbirinden farklılık gösteriyor. Ankara Ticaret Borsası'nda işlem gören ürünlere ait rakamlar ise 8 Kasım tarihinde şu şekilde paylaşıldı;

DANA BUT KG

En düşük: 242 TL
En yüksek: 242TL
Ortalama: 242 TL'den işlem görüyor.

ekran-goruntusu-2023-11-08-173118.png

DANA KOL KG

En düşük: 210 TL
En yüksek: 229 TL
Ortalama: 212,7 TL'den işlem görüyor.

DANA ETİ KARKAS KG

En düşük: 229 TL
En yüksek: 232 TL
Ortalama: 229,79 TL'den işlem görüyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER