Ankara sitelerde yangın!

Ankara'da sabah saatlerinde büyük bir yangın çıktığı bildirildi. Söz konusu yangının Siteler sanayi bölgesinde çıktığı öğrenildi.

Ankara sitelerde yangın!

Ankara güne bir yangın haberi ile başladı. Sabah saatlerinde gelen yangın haberinin yeri iste başkentin önemli iş alanlarından Siteler Sanayi Bölgesi oldu.

YANGIN NEDENİ BİLİNMİYOR

Henüz hangi sebeple meydana geldiği bilinmeyen yangının kısa zamanda büyüdüğü öğrenildi. Siteler Sanayi bölgesinde çalışan vatandaşlarda bir anda meydana gelen yangından dolayı korku dolu anlar yaşadı. Yangının ilk başlamasının ardından olay yerindeki vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Yangının kontrolden çıkıp çevredeki iş yerlerine de zarar vermesini önlemek için çalışmalara başlayan itfaiye ekiplerinin çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Ankara sitelerde yangın!

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Söz konusu yangının yalıtım malzemesi satan üreten bir iş yerinde çıktığı öğrenildi. Şu an bir can kaybı ya da yaralı olup olmadığına dair detaylı bir bilgi bulunmazken söndürme çalışmalarının tamamlanması sonucu olayın aydınlatılması bekleniyor. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürmesinden sonra emniyet birimlerinin de yangının çıktığı yerde detaylı bir araştırma yaparak yangının nedeninin ne olduğunu ve olası bir ihmalin olup olmadığını ortaya çıkarması bekleniyor.

İlerleyen dakikalarda yaşanan yangın ile ilgili yeni bilgilerin gelmesi bekleniyor. Kısa zamanda büyüyen yangın bir çok noktadan net bir şekilde görüldü. Ankaralılar söz konusu yangın haberinin ardından bir can kaybının olmaması yönünde temennilerini belirtmeye başladı.

SONRAKİ HABER