Ankara Sincan’daki palet fabrikasında yangın çıktı!

Ankara Sincan’daki bir palet fabrikasında sebebi henüz bilinmeyen bir yangın meydana geldi. Yangın Sincan’daki Organize Sanayi Bölgesi’nde çıktı.

Ankara güne yangın haberiyle başladı! Diyarbakır ve Mardin’deki yangınlar sonrası Ankara’nın Sincan ilçesinde meydana gelen yangın korkuttu!

Ankara’nın Sincan ilçesindeki Anadolu Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yer alan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde yangın meydana geldi. Yangının çıkış sebebi henüz bilinmezken, OSB’deki palet fabrikasında meydana gelen yangın itfaiye ekiplerinin yoğun müdahaleleriyle kontrol altına alındı.

ÇEVREDEKİLERİN İHBARIYLA İTFAİYE YANGINA MÜDAHALE ETTİ

Ankara Sincan’daki palet fabrikasında yangın çıktı!

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Anadolu Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bulunan palet fabrikasında, sabah saatlerinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Fabrikadan yükselen dumanları gören çevredekilerin, durumu bildirmesi üzerine, Ankara’nın Sincan ilçesindeki Anadolu Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan palet fabrikasının olduğu bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

YANGIN SIRASINDA MESAİ BAŞLAMAMIŞTI

Bitişikteki bir diğer fabrikaya da sıçrayan yangın, ekiplerin yaklaşık 3 saat süren çalışmaları sonucunda kontrol altına alındı.

Yangın sırasında mesai başlamadığı için içeride personel bulunmadığı öğrenildi.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER