Ankara Sincan’daki bir hastane önünde kavga! Bir anda birbirlerine girdiler!

Ankara’nın Sincan ilçesindeki bir hastane önünde iki grup kavga etti. Kavganın sebebi ise henüz bilinmiyor.

Ankara’da son zamanlarda husumetli olan gruplar arasında çeşitli kavgalar meydana gelebiliyor. Bu kavgaların ise bazen sebebi bilinmiyor. Vatandaşlar ise kavga eden tarafları ayırmaya çalışırken zaman zaman darp edilebiliyorlar. Bazı zamanlarda ise kavgalar iki kişi arasında da yaşanabiliyor. Bu olaylardan birisi de Ankara’nın Sincan ilçesinde yaşandı. Ankara Sincan’daki bir hastanede sebebi henüz belirlenemeyen bir kavga iki grup arasında yaşandı.

ANKARA SİNCAN’DA İKİ GRUP BİR ANDA BİRBİRİNE GİRDİ!

Ankara’nın Sincan ilçesinde bulunan Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde iki grup kavga etmeye başladı. Başkentin Sincan ilçesinde yer alan Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin önünde iki kişi arasında çıkan kavga, civardaki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına da yansıdı.

Ankara’daki Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde meydana gelen olayda, iki kişi arasında sebebi henüz bilinmeyen bir şekilde kavga çıktı. Şahıslar bir anda birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırmaya başladı.

Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana gelen kavgada çevredekilerin ayırmaya çalıştığı kavga anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına da yansıdı.

Kaynak: İHA