Ankara Sincan'da yüklü beton mikseri yola devrildi!

Ankara’nın Sincan ilçesinde yüklü olan beton mikseri sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrildi.

Ankara Sincan'da yüklü beton mikseri yola devrildi!

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir beton mikseri devrilmesi sonucu araçta maddi hasar meydana gelirken sürücü de yaralı olarak kurtarıldı. Bir inşaat çalışması için çimento taşıyan beton mikseri seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı sürücünün kontrolünden çıktı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile beton mikseri yolan yanında bulunan bış araziye devrildi.

VATANDAŞLAR YARDIMA KOŞTULAR

Kazanın olması ile beraber çevredeki vatandaşlar yardıma koştular. Durum hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi araçta bulunan sürücüyü araçtan yaralı olarak çıkarıp ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hafif yaralı olmasına rağmen tedbir için hastaneye sevk ettiler.

ARAÇTA MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

Edinilen bilgiye göre, Ankara'nın Sincan ilçesinde inşaat çalışması için çimento taşıyan beton mikseri, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından boş araziye devrildi. Yenikent Recep Tayyip Erdoğan Caddesi'nde yaşanan kazanın ardından çevrede bulunan işçiler sürücünün yardımına koştu. Sürücü hafif yaralı olarak araçtan çıkartıldı.

Gerçekleşen kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma çerçevesinde aracın kazayı nasıl yaptığı araştırılırken sürücünün ifadesine de başvuruldu. Kaza neticesinde adli bir sürecin başlaması beklenmiyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER