Ankara Sincan’da trafik kazası meydana geldi! 1 kişi hayatını kaybetti

Ankara’nın Sincan ilçesinde tır kazası yaşandı. Yenikent Mahallesi’nde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Sürücülerin trafikteki dikkatsiz davranışları korkutan kazalara yol açmaya devam ediyor. Bu kazalardan biri Ankara’nın Sincan ilçesinde yaşandı. Ankara Sincan’da Yenikent Mahallesi’nde karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı bir kadına tır çarpı. Kazada yaşlı kadın yaşamını yitirdi.

YAŞLI ÇİFT KARŞIYA GEÇERKEN TIRLA KARŞILAŞTI

Ankara’nın Sincan ilçesindeki Yenikent Mahallesi’nde meydana gelen olay, saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiler doğrultusunda, eşi ile karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı bir kadına tır çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kazanın yaşandığı bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Tırın ezdiği öğrenilen kadının olay yerinde yaşamını yitirdiği bildirildi. Tır kazasının yaşandığı olayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı.

“KADININ DURUMU ÇOK AĞIRDI”

Sincan Yenikent Mahallesi’nde meydana gelen Kaza hakkında konuşan esnaflardan Sibel Avcı, “Tırın geldiği sırada karı ve koca karşıya geçiyordu. O esnada kadın tırın altında kaldı. Tekerin altında kaldığı için kaburgaları dışarıya çıkmıştı. Olduğu yere yığılmıştı. Ardından sağlık ve polis ekipleri geldi. Kadını ambulansla götürdüler. Adamın durumu iyi idi. Kadının durumu çok ağırdı” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER