Ankara Sincan'da TIR ve belediye otobüsü kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

Ankara Sincan’da iddiaya göre kırmızı ışıkta geçtiği söylenen tır belediye otobüsüne çarptı. Kazada 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Ankara Sincan'da TIR ve belediye otobüsü kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

Olayın Ankara’nın Sincan ilçesine bağlı Yenikent Semtinde meydana geldiği öğrenildi. İddiaya göre kırmızı ışıkta geçtiği söylenen tır belediye otobüsü ile çarpıştı.

Tır belediye otobüsü ile kafa kafaya çarpıştı. Kavşaktan dönen belediye otobüsü ile çarpışan tır çarpışmanın etkisi ile durdu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Kaza bir engelli kadın yolcu ve otobüs sürücüsü yaralandı.

2 KİŞİ YARALANDI

Ankara’da kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen tır, belediye otobüsüne çarptı. Kazada yaralanan 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Kaza, Sincan’ın Yenikent Semtinde meydana geldi. İddialara göre, kırmızı ışıkta geçen tır, kavşaktan dönen belediye otobüsü ile kafa kafaya çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan otobüs sürücüsü ile engelli bir kadın yolcu ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada otobüsü sürücüsünün ve engelli bir kadın yolcunun yaralandığı öğrenildi. Yaralıların tedavisine hastanede devam edileceği öğrenildi. Öte yandan ekiplerin olaya ilişkin soruşturma başlattığı aktarıldı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER