Ankara Sincan'da sokak ortasında sopalı kavga!

Ankara’nın Sincan ilçesinde iki grup arasında çıkan sopalı kavgayı çevredeki bir vatandaş cep telefonu ile kaydetti.

Ankara’nın Sincan ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı iki grup arasında önce tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek olay sopalı kavgaya dönüştü. Bu sırada çevredeki bir vatandaş cep telefonu ile kavgayı görüntüleyerek kayıt altına aldı.

Görüntülere göre iki grup arasındaki kavgada bir kişi yere düştü. Yere düşen kişiye 3 kişi sopalarla vurmaya devam etti. Yaşanan kavga çevredeki vatandaşların araya girmesi ile sonlandırıldı. Yere düşüp sopalara maruz kalan şahsın ciddi bir sağlık durumunun olmadığı öğrenildi.

SOKAK ORTASINDA SOPALARLA SALDIRDILAR

Edinilen bilgilere göre Sincan ilçesinde, iki grup arasında bilinmeyen bir sebeple çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Sokak ortasına taşan kavgada 3 kişi ellerindeki sopalarla yere düşen bir kişiye vurmaya başladı.

Kavgayı gören çevredeki vatandaşların müdahalesi sonucu kavga büyümeden sonlandırıldı. Öte yandan sokak ortasında yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Olayın görüntülerinin ortaya çıkması ile beraber Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün konuya ilişkin inceleme başlattığı belirtildi. Kavgaya karışan şahıslar tespit edilmeye çalışılırken konuya dair bir soruşturma başlatılabileceği kaydedildi. İlgili gelişmelerin resmi makamlar tarafından kamuoyuna daha sonra açıklanacağı bildirildi.

Kaynak: İHA