Ankara Sincan'da sandalye hırsızlığı kameralara yansıdı

Ankara'da Sincan'da ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Dükkan önünden çaldığı sandalyeleri el arabasına yükleyerek götüren hırsız güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

Ankara Sincan'da sandalye hırsızlığı kameralara yansıdı

Ankara'da Sincan'da dikkat çeken bir hırsızlık olayı meydana geldi. Ankara'da dükkan önünde çaldığı sandalyeleri el arabasına yükleyip götüren hırsız güvenlik meralarını hesaba katmadı.

"Ankara'da dükkan önünden çaldığı sandalyeleri el arabasına yükleyerek götüren hırsız güvenlik kamerasına yansıdı. Olay Sincan'da yer alan bir çiçekçi dükkanında meydana geldi. El arabasıyla yaklaştığı dükkanın önündeki sandalyeleri alan kişi, el arabasına yükledikten sonra bölgeden ayrıldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı."

BİR HAFTA ÖNCE SİNCAN'DA YAŞANAN DİĞER HIRSIZLIK OLAYI

Ankara’nın Sincan ilçesinde çok sayıda hırsızlık olayına karışan ve büyük maddi zarara yol açan şüpheliler, Ankara Emniyeti’nin takibi sonucu yakalandı.

"Edinilen bilgiye göre, Sincan’da 5 farklı hırsızlık olayına ilişkin olayları aydınlatma çalışmalarını sürdüren Ankara Emniyet Müdürlüğü Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hırsızlık olaylarında kullanılan pikap aracın plakasını tespit ederek takibe aldı. Cuma günü şüpheli araç ve şahısları takip eden ekipler, şüphelilerin Sincan ilçesindeki ikametlerine girdiklerini tespit etti. Gece yarısı şüphelilerin evden çıkıp araçlarına yöneldikleri esnada şüpheli 2 şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yakalan D. Y. ve B. T. isimli iki şahsın çok sayıda suç kaydının olduğu ve D. Y.’nin 12 yıl 7 ay 7 gün kesinleşmiş hapis cezasının olduğu, B. T.’nin ise 3 yıl 9 ay olmak üzere hapis cezasıyla arandığı öğrenildi. Şüpheli şahıslarla ekiplerin yaptıkları görüşmede 5 farklı olayı gerçekleştirdiklerini itiraf ettikleri öğrenildi. İki şahıs hakkında adli işlem başlatıldı."

Son günlerde artan hırsızlıklara karşı güvenlik önlemlerinin artırılması gerekiyor. Özellikle büyükşehirlerde yaşayan kişiler artık beklenmedik malzemelerin çalışmasını göze almalıdır. Sincan'da yaşanan sandalye hırsızlığı da buna en güzel örnektir.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER