Ankara Sincan'da rastgele ateş açan şahıs gözaltına alındı

İnsanların ölüm tehlikesi ile burun buruna geldiği olayın adresi Sincan ilçesinde bulunan Gazi Osmanpaşa mahallesi oldu. Sorunları olduğu iddia edilen bir vatandaş emniyet ekiplerinin yoğun müdahalesi ile gözaltına alındı.

Ankara Sincan'da rastgele ateş açan şahıs gözaltına alındı

Gece saatlerinde yaşanan olayda Sincan'da büyük bir facianın eşiğinden dönüldüğü ortaya çıktı. Hedef gözetmeksizin etrafa elindeki silahla ateş eden şahıs neredeyse insanların hayatlarını kaybetmelerine neden oluyordu.

POLİSLERİN UZUN UĞRAŞISI OLUMLU SONUÇLANDI

Meydana gelen bu olayın temelinde ise ateş atan şahsın yaşadığı ailevi problemler olduğu öğrenildi. Şahsın kafasına göre ateş açtığını gören mahalle sakinleri bir can kaybı olmaması için polis ekiplerine haber verdi.

Ankara Sincan'da rastgele ateş açan şahıs gözaltına alındı

Polisler, mahalle sakinlerine korku dolu bir an yaşatan şahsı ikna etmek için büyük bir mücadele verdi. Polisleri gördüğü halde ateş açmaya devam eden şahsı gözaltına alabilmek için devreye Özel Harekat ekipleri sokuldu.

OLAY CAN KAYBI YAŞANMADAN SONA ERDİ

Silahla etrafa tehlike saçmaya devam eden eli silahlı saldırgan en sonunda polis ekipleri tarafından gözaltına alınabildi. Sincan'da huzursuz dakikalar geçirilmesine neden olan olay bir can kaybı yaşanmadan sonlandırılmış oldu.

Sincanlı vatandaşlarda şahsın gözaltına alınması ile derin bir nefes aldılar. Mahallelerinde silah seslerinden dolayı gergin anlar geçiren vatandaşlar üzücü bir ana tanık olmadan şahıs ele geçirildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER