Ankara Sincan’da polisin dur ihtarına uymayan şüpheliler yakalandı

Ankara’nın Sincan ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan iki şüpheli otomobillerinin lastiklerine ateş edilmesi sonucu yakalandı. Operasyonda çok sayıda yasaklı madde ve para bulundu.

Ankara Sincan’da polisin dur ihtarına uymayan şüpheliler yakalandı

Başkentte yaşanan ilginç olaylara bir yenisi daha eklendi. Ankara’nın Sincan ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan iki şüpheli otomobilleriyle kaçmaya çalışırken yakayı ele verdi. Polis, dur ihtarına uymayan iki şüphelinin içinde bulundukları otomobilin lastiklerine ateş etti. Otomobilin durdurulması sonucu şüpheliler yakalanırken çok sayıda yasaklı madde ve para ele geçirildi.

SİNCAN TÖREKENT’TE OTOMOBİLLE KAÇMAYA ÇALIŞANLARA POLİS DARBESİ!

Ankara’da dur ihtarına uymayan iki şüphelinin içinde bulundukları otomobil, polis ekiplerinin lastiklerine ateş etmesiyle durduruldu. Araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi.

Alınan bilgilere göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Ankara’nın öne çıkan ilçelerinden biri olan Sincan’ın Törekent Mahallesi’nde şüpheli belirledikleri bir otomobili durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan aracın içerisindeki şahıslar kaçmaya çalıştı. Ekiplerin lastiklerine kontrollü ateş ederek durdukları otomobilde yapılan aramalarda ise 99,85 gram yasaklı madde ile 24 bin 900 lira para ele geçirildi.

Ankara’nın Sincan ilçesindeki Törekent Mahallesi’nde şüphelilerin içerisinde olduğu otomobilin kiralık olduğu öğrenilirken, içerisindeki şüpheliler A.G.A. ile E.E. hakkında adli işlem başlatıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER