Ankara Sincan'da polise ateş açan bir kişi kendini yaraladı

Ülkemizde asayiş olaylarına ilişkin haberler basına konu olmaya devam ederken Ankara'nın Sincan ilçesinden bir son dakika haberi geldi. Sincan'da polise açan bir şahsın kendini yaraladığı öğrenildi.

Ankara Sincan'da polise ateş açan bir kişi kendini yaraladı

Asayiş olayları ile ilgili emniyet güçlerince kamuoyu bilgilendirilmeye devam ediyor. Kamuoyunun gündeminde yer alan asayiş olaylarına her geçen gün bir yenisi eklenirken Ankara'nın Sincan ilçesinden son dakika haberi geldi.

Güvenlik ve huzuru sağlamaya yönelik çalışmalar güvenlik güçlerince sürdürülürken Ankara'dan gelen son dakika haberi ile bir şahsın polise ateş açtığı öğrenildi. Polise ateş açan şahsın bu sırada kendini yaraladığı bildirilirken olayla ilgili ilk ayrıntılar da ortaya çıktı.

ANKARA'DA POLİSE ATEŞ AÇAN BİR KİŞİ KENDİNİ YARALADI

Ankara’nın Sincan ilçesinde polisin takip ettiğin aranan bir şahıs, takip edildiğini anlayınca bir binaya saklandı. Polisten kaçmak üzere binaya saklanan şüphelinin ateş açarak saklandığı bir binada kendini vurduğu öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Ankara'nın Sincan ilçesinde polis ekipleri A. K. ismindeki aranan bir şahsı takibe aldı.

Ankara Sincan'da polise ateş açan bir kişi kendini yaraladı

Sincan Atatürk Caddesi üzerinde şüpheli takip edildiğini anlayınca ilk olarak polise ateş açtı ve ardından yakındaki bir binaya saklandı. Bölgeye özel hareket polisleri sevk edilerek şüpheliyi yakalama çalışması başlatılırken yeri de kısa sürede tespit edildi. Şüphelinin saklandığı yeri tespit eden polis ekipleri şahsın teslim olması için devreye müzakereciyi soktu. Devreye müzakereci sokulmasına rağmen şahıs yakalanacağını anlayınca kendine ateş ederek yaralarken bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılan şüphelinin tedavisi devam ederken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER