Ankara Sincan'da park halindeki tır alev alev yandı

Başkentte son dönemde yaşanan araç yangınlarına bir yenisi daha eklendi. Edinilen bilgisine göre Andiçen mahallesinde çıkan tır yangını çevredeki vatandaşların korku dolu anlar yaşamasına neden oldu.

Günlük hayatta olmazsa olmazlardan olan motorlu taşıtlar bazı zamanlarda sürücüsüne zorluklar yaşatıyor. Bazı durumlar ise araç sürücüler olmak üzere çok sayıda insan ölümle burun buruna gelebiliyor. Konu ile ilgili bir örnekte Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre merkezde bulunan Andiçen mahallesinde park halinde duran bir tır henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı alev aldı.

ALEV TOPUNA DÖNEN TIR İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN SÖNDÜRÜLDÜ

Akşam saatlerinde meydana gelen yangın o esnada orada olan vatandaşlara gergin anlar yaşattı. Bir vatandaş tarafından an be an kayıt altına alınan olayda çevresinde başka araçlarında olduğu tır bir anda alev topuna döndü. Yangını fark eden vatandaşlar ise olayın çok daha büyümemesi adına itfaiye ekiplerine haber verdi.

Tırın olduğu yere gelen ekipler hızlı bir şekilde tırı söndürme işlemine başladı. Kötü bir durum olmadan kontrol altına alınan ve söndürülen yangın tırda büyük bir maddi hasar meydana geldi.

Yaşanan yangın sonrasında ilgili birimlerin konuya dair çıkış nedenini belirleme adına araştırma yapması bekleniyor.

Kaynak: İHA