Ankara Sincan'da inşaattan malzeme çalan hırsızlar kameraya yakalandı

Ülkemizde yaşanan hırsızlık olayları basına yansımaya devam ediyor. Son olarak Ankara'da bir inşaattan malzeme çalan hırsızların güvenlik kamerasına yakalandığı ifade edildi.

Türkiye'de pek çok hırsızlık olayı yaşanıyor. Bu olaylar basına yansımaya devam ederken olayların perde arkası da merak ediliyor. Güvenlik güçleri, yaşanan asayiş olaylarına ilişkin bilgileri kamuoyu ile paylaşmaya devam ederken son olarak Başkent Ankara'da yaşanan bir hırsızlık olayının kamera kayıtları ortaya çıktı.

Yaşanan hırsızlık olayının bir inşaatta meydana geldiği öğrenilirken söz konusu kayıtlar da kamuoyu ile paylaşıldı. Olayın Sincan ilçesinde meydana geldiği öğrenilirken hırsızların şantiyeden hızla uzaklaşması da dikkati çekti.

ANKARA’DA İNŞAATTAN MALZEME ÇALAN HIRSIZLAR KAMERALARA YAKALANDI

Ankara'nın Sincan ilçesinde akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı yaşandı. Sincan ilçesinde devam eden bir inşaata gelen hırsızlar buradaki kontrplakları gözlerine kestirdi. Sincan'daki inşaatta meydana gelen olayda şantiye alanından kontrplak çalan kişilerin hırsızlık yaptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Sincan’da bir inşaat alanına transit araç ile gelen hırsızlar şantiyede bulunan kontrplakları taşıta koyarak olay yerinden hızlıca uzaklaştı. O anlar çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızların yakalanması için çalışma başlatılırken hırsızlık olayında kullanılan aracın bulunması için de kamera kayıtlarının incelendiği bildirildi.

Kaynak: İHA