Ankara Sincan'da iki araç kavşakta çarpıştı!

Söz konusu kaza akşam saatlerinde meydana geldi. Yenikent'te meydana gelen olay her iki aracın sürücüsünün de yaralandığı bildirildi.

Gün içinde dikkatsizlik ve ihmalde dahil olmak üzere çeşitli nedenlerden dolayı araçlar kazaya karışabiliyor. Bazı kazalar ufak maddi hasarlarla sonuçlanabilirken bazı kazalar ise insanların yaşamlarını yitirmesi ile sonuçlanıyor.

Başkentte yaşanan sayısız kazaya bir tane de Sincan ilçesinden eklendi. Edinilen bilgiye söz konusu kaza bir kavşakta yaşandı. İki farklı araç kavşakta istedikleri istikamete doğru gitmek isterken çarpıştı.

İKİ TARAFTA YARALANDI

Çarpışmanın etkisiyle çevredeki duyarlı vatandaşlar işlerini bırakıp kaza yerine doğru yöneldi. Yaşanan durumun ardından polis ekiplerine haber veren vatandaşlar araçların etrafında toplandı. Çarpışmanın ardından her iki aracın şoför koltuğunda oturan isimlerin yaralandığı görüldü.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri kaza geçiren iki kişiye ilk müdahalelerini kaza alanında yaptı. Şahıslar daha sonrasında tedavilerinin tamamlanması için hastaneye götürüldü. Kaza sonrasında araçlarında yoldan çekilmesi ile beraber trafik aynı şekilde akmaya devam etti.

Kazadan haberdar olup olay yerine gelen polislerde arabaların çarpışmasına dair bilgi toplamaya başladı. Kaza ile ilgili soruşturmanın kısa sürede tamamlanması ve olayla ilgili hüküm verilmesi bekleniyor.

Kaynak: İHA