Ankara Sincan'da hastane otoparkında drift yapan sürücülere ceza kesildi

Başkent Ankara'da drift yapan sürücüler çevreyi rahatsız etmeye devam ediyor. Drift yapan sürücülerle ilgili olarak uygulanan cezalar açıklanmaya devam ederken son olarak bir hastanenin otoparkında drift yapan sürücülerin kimlikleri tespit edildi.

Ankara Sincan'da hastane otoparkında drift yapan sürücülere ceza kesildi

Drift atan araç sürücüleri hem trafik güvenliğini tehlikeye atarken hem de çevreye ciddi rahatsızlık veriyor. Drift atan sürücüler için ciddi para cezaları uygulanırken Ankara'dan gelen görüntüler de infial yaratmıştı. Ankara'nın Sincan ilçesinde bulunan bir hastanenin otoparkında drift yapan sürücülerin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Ankara Valiliği, Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi çok katlı otoparkının üst katında, araçlarıyla drift yapan kişilerin tespit edildiğini duyurdu.

SİNCAN'DAKİ HASTANE OTOPARKINDA DRİFT YAPAN SÜRÜCÜLERE 96 BİN 699 LİRA CEZA KESİLDİ

Ankara Valiliği resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi çok katlı otoparkının üst katında araçlarla drift yapıldığı yönünde sosyal medyadan paylaşılan haberler üzerine inceleme başlatıldığını belirtti. Valilik tarafından yapılan açıklamada, emniyet görevlilerince hastane kameralarının incelendiği ifade edildi.

Söz konusu açıklamanın devamında ''Drift yapan araç ve görüntülerden tespit edilen diğer iki araca Karayolları Trafik Kanunu uyarınca toplam 96 bin 699 TL idari para cezası uygulanmıştır.'' denilirken ''Otoparkın kameralarından kural ihlali yapan diğer araçların tespitine yönelik çalışmalar sürdürülmekte olup, şüpheli kişiler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızca yasal işlemlere başlanılmıştır." sözlerine yer verildi.

Toplamda 96 bin 699 TL ceza alan sürücüler hakkında yasal işlemlerin de başladığı bildirildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER