Ankara Sincan'da fırtına nedeniyle bir apartmanın çatısı uçtu

Ankara'da dün akşam son yılların en şiddetli yağmurlu gecelerinden biri yaşadı. Başkentte akşam saatlerinde bir anda bastıran yağmur, Ankaralı vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Ankara Sincan'da fırtına nedeniyle bir apartmanın çatısı uçtu

Ankara'da dün akşam gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu. Sincan'da kuvvetli rüzgar, bir apartmanın çatısını uçurdu.

Ankara Sincan'da fırtına nedeniyle bir apartmanın çatısı uçtu

Başkentte dün akşam saatlerinde gök gürültülü sağanak ve fırtına etkisini gösterdi, şimşekler gökyüzünü aydınlattı. Sincan'da Cengiz Topel Caddesi'ndeki bir apartmanın çatısı, kuvvetli fırtına nedeniyle uçtu. Başkentte etkili olan gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına nedeniyle apartmanın çatısından uçan parçalar, çevredeki bazı ev ve araçlarda maddi hasara neden oldu. Çatıdan uçan tahta parçaları, dairelerin balkon duvarı ve pencerelerine zarar verdi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Ekipler akşam saatinde çalışmalara başladı.

Ankara Sincan'da fırtına nedeniyle bir apartmanın çatısı uçtu - Resim : 2

ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANDI

Başkent Ankara'da etkili olan şiddetli yağış, birçok olumsuzluğu beraberinde getirdi. Dün akşam saatlerinde bir anda başlayan sağanak yağıştan korunmak isterken tabelanın altında kalan genç bir kadın yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı. Ayrıca, elektrik tellerinin kopması nedeniyle Ankara'nın belirli gölgelerinde uzun süreli elektrik kesintisi yaşandı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşların ev ve iş yerlerini su bastı, sokaklar sele döndü. Ankara'da etkili olan şiddetli yağış, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER