Ankara Sincan'da doğalgaz borusu patladı!

Sincan ilçesinde yaşanan olayda büyük bir facianın eşiğinden dönüldüğü öğrenildi. Bir caddede yaşanan çalışma esnasında yaşanan patlama büyük bir korku yaşattı.

Vatandaşların sıkıntılarının giderilmesi ve mevcut sistemin daha aktif çalışması adına gün içinde bir çok yerde çalışmalar gerçekleştiriliyor. Belediyeler tarafından cadde ve sokaklarda yapılan çalışmalarda kimi zaman istenmedik sonuçlar ortaya çıkıyor.

"SİNCAN'DA TEHLİKELİ ANLAR"

Konu ile ilgili bir örnekte Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşandı. 29 Ekim mahallesinde devam eden kazı çalışmalarında bir doğalgaz borusunda patlama meydana gelmedi.

Doğalgaz borusunun patlama sonucunda alev alması ile mahallede gergin anlar yaşandı. Patlamanın ardından çıkan alevin söndürülmesi adına ilgili isimler hızlı bir şekilde çalışmalara başladı.

Ekiplerin hızlı bir şekilde gerçekleştirdiği müdahale sonucu doğalgaz patlaması kaynaklı çıkan alevler söndürüldü. Sincan'da Kıbrıs saatlerinde öğle saatlerinde yaşanan olaya edilen müdahale sonrasında tehlike ortadan kalktı.

OLUMSUZ BİR DURUM YAŞANMADI

Bölgede devam eden çalışmanın ise bu durumun ardından kısa sürede tamamlanmasının beklenildiği öğrenildi. Ekiplerin yaptığı çalışma ve doğalgaz borusundan çıkan alevler cep telefonları tarafından kayıt altına alındı.

Doğalgaz borusundan çıkan alevin her hangi bir can ve mal kaybına neden olmayışı en büyük teselli oldu. Ankara'da ve ülkenin çeşitli yerlerinde yapılan çalışmalarda bu gibi tablolar sıklıkla meydana gelebiliyor.

Kaynak: İHA