Ankara Sincan’da çöp yangını!

Ankara’nın Sincan ilçesinde vatandaşların dikkatsizliği sonucu çöp yangını meydana geldi. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinin yanı sıra vatandaşların ihmalsizliği ve dikkatsizliğinden dolayı yurdun pek çok yerinde yangınlar meydana geliyor. Diyarbakır-Mardin’de çıkan yangınlarda 15 kişinin hayatını kaybetmesi sonrası İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi’ndeki bazı illerdeki ormanlarda da yangın çıkarken geçtiğimiz gün Ankara’nın Kızılcahamam ilçesi Saray Mahallesi’nde de yangın meydana gelmişti. Ekiplerin ve helikopterlerin müdahalesiyle yangın söndürülürken gelen bir bilgiye göre Ankara’nın Sincan ilçesinde de yangın meydana geldi. Yangında bazı vatandaşların dikkatsizliği etkili oldu.

Ankara’nın Sincan ilçesinde, bazı vatandaşların çöpleri dikkatsizce ve kontrolsüz bir şekilde yakması sonrası yangın meydana geldi. Yangın Sincan’ın Yenikent Mahallesi’nde gerçekleşti.

Ankara Sincan’da çöplerin tutuşması sonucu çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangında civardaki vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı.

SİNCAN YENİKENT’TE KONTROLSÜZCE YAKILAN ÇÖPLER ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDI!

Ankara’nın Sincan ilçesi Yenikent Mahallesi'nde vatandaşların dikkatsizliği sonucu bir yangın meydana geldi. Yenikent Mahallesi’nde kontrolsüz bir şekilde yakılan çöpler sebebiyle yangın çıktı. Vatandaşların korku yaşamasına neden olan yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Kaynak: İHA