Ankara Sincan’da bisikletli çocuk otomobile çarptı! 1 yaralı var

Ankara’nın Sincan ilçesinde bisikletli çocuk bir otomobile çarptı. Yürekleri ağza getiren kazada bisikletli çocuk yaralandı.

Türkiye’nin birçok yerinde vatandaşların dikkatsizliği ve ihmalsizliği ya da araç kaynaklı problemler sebebiyle trafik kazaları meydana geliyor. Bazı zamanlarda ise alınan önlemler ve vatandaşların yardımıyla çok büyük kazaların ve ölüm tehlikelerinin eşiğinden dönülüyor. Bu olaylardan birisi de Ankara’da yaşandı. Olay Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana geldi.

MANEVRA İLE KURTARMAYA ÇALIŞTI BAŞKA ARACA ÇARPTI!

Ankara’nın Sincan ilçesinde bisikletli çocuk bir otomobile çarptı. Kaza güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken çocuk ise yaralandı.

Ankara’da karşısına çıkan otomobile çarpmamak için manevra yapan ve bisikletinin kontrolünü kaybeden çocuk, park halindeki araca çarptı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Ankara’nın Sincan ilçesinde meydana gelen kaza, dün akşam saat 20.40 sıralarında Sincan ilçesi Selçuklu Mahallesi Bilen Sokak’ta meydana geldi. Bisikletiyle giden bir kız çocuğu, yan yoldan çıkan otomobile çarpmamak için manevra yaptı.

Kontrolü kaybeden çocuk, park halindeki başka bir araca arkadan çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan çocuğun genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA