Ankara Sincan'da bir kişi market kasiyerini kızdırıp sosyal medyadan canlı yayın yaptı

Sosyal medya platformlarında daha fazla etkileşim almak adına akıl almaz olaylara imza atılıyor. Bu olaylardan biri de son olarak Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana geldi. Yaşanan olaylar basına yansımaya devam ederken Sincan'da bir kişi market kasiyerini kızdırıp sosyal medyadan canlı yayın yaptı.

Ankara Sincan'da bir kişi market kasiyerini kızdırıp sosyal medyadan canlı yayın yaptı

Ülkemizde erişime açık olan çeşitli sosyal medya platformları bulunuyor. Bu platformları da milyonlarca kişi kullanırken sosyal medya üzerinden para kazananlar da 'akım' denilen uygulamaları sayfalarında yayınlıyor. Daha fazla etkileşim ve takipçi için farklı akımlara imza atılırken son olarak bir ilgin görüntü de Ankara'nın Sincan ilçesinden geldi.

Ankara’da, bir sosyal medya platformu üzerinden canlı yayın yapan bir kişi, daha fazla para ve takipçi kazanmak için market kasiyerine saldırdı ve elindeki soda şişesini fırlattı. Bu görüntüler tepki çekerken olayın perde arkası da belli oldu.

ANKARA'DA BİR KİŞİ DAHA FAZLA PARA KAZANMAK İÇİN MARKET KASİYERİNİ KIZDIRIP SOSYAL MEDYADAN CANLI YAYIN YAPTI

Ankara Sincan’da iddialara göre bir kişi, sosyal medya uygulamasındaki takipçileri tarafından market kasiyerinin kızdırılmasını ve o anların canlı yayınla paylaşması isteği üzerine harekete geçti. Bu hareketi karşısında paraya çevirebileceği sanal ödül ve daha fazla takipçi kazanacağını düşünen kişi, vakit kaybetmeden marketin yolunu tuttu ve kasiyeri kızdıracak bir plan yaptı. Cep telefonundan canlı yayın açan şahıs, defalarca girdiği marketin kasiyerine çeşitli bahaneler ileri sürerek tehditler savurdu, hakaret ve küfür etti. Bununla yetinmeyen şahıs elindeki soda şişesini kasiyere fırlattı. Market kasiyerinin saldırgandan şikayetçi olduğu ifade edildi.

NOT: Görüntüleri etik yayıncılık gereği paylaşmıyoruz.

SONRAKİ HABER