Ankara Sincan’da bir bina inşaatının iskelesi çöktü!

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir bina inşaatındaki iskele çöktü. Kazada birden fazla işçi yaralandı.

Ankara’nın çeşitli ilçelerindeki farklı semtlerde bina inşaatları devam ediyor. Özellikle yaz sezonunun gelmesiyle birlikte öğrencilerin okula ara vermesi ve bazı çalışanların tatile çıkması inşaat çalışmalarının yaz aylarında yaygınlık göstermesine sebep oluyor.

İnşaat çalışmaları için de bina ve benzeri yapıların önlerine iskele kurularak işçilerin çalışması için alan yaratılırken zaman zaman bu alanlarda da çeşitli iş kazaları meydana geliyor. Bu kazalardan biri de Ankara’nın Sincan ilçesinde yaşandı.

Ankara’nın Sincan ilçesindeki bina inşaatı çalışmasında da kurulan iskele çöktü. Ankara’nın Sincan ilçesindeki bina inşaatına kurulan iskelenin çökmesi sonucu 4 işçi yaralandı.

İSKELENİN ÇÖKMESİ SONUCU İŞÇİLER DÜŞEREK YARALANDI

Olay Ankara’nın Sincan ilçesi Saraycık Mahallesi Posta Caddesi’ndeki bir inşaat çalışmasında yaşandı. Sincan’daki Saraycık Mahallesi Posta Caddesi’nde yapımı devam inşaat çalışmasında 4 işçi, kurulan iskelenin çökmesi üzerine yaralandı. Saraycık Mahallesi Posta Caddesi üzerinde bulunan ve yapımı devam eden bir inşaatta çalışan 4 işçi, üzerinde çalıştıkları iskelenin çökmesi sonucu düşerek yaralandı.

Yaralanan işçiler için sağlık ekiplerinin gelmesi bekleniyor.

Kaynak: İHA