Ankara Sincan'da asansör boşluğuna düşen kız çocuğundan acı haber!

Başkent'te aynı gün içinde yaşanan bir asansör kazası daha yaşandı. Bu olayda da genç bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Ankara'da yaşanan korkunç kazalardan birisini adresi Çubuk olmuştu. Henüz 15 yaşında bir stajyerin asansör boşluğuna düşmesi ailesi ve arkadaşlarını derin bir hüzne boğmuştu.

Bu haberin ardından bir asansör boşluğuna düşme haberi de Sincan ilçesinden geldi. İlk olaya benzer bir şekilde genç bir kız çocuğunun asansör boşluğuna düşmesi sonucu hayatını kaybettiği açıklandı.

KÜÇÜK KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Söz konusu olay öğle saatlerinden sonra Fevzi Çakmak mahallesinde bir sitede meydana geldi. Henüz 13 yaşında olduğu öğrenilen kız çocuğunun düştüğü haberi komşular tarafından büyük bir şokla karşılandı.

Komşular tarafından olayla ilgili polislere ihbarda bulundu. Çağrı üzerine olay yerine gelen ekipler küçük kızın hangi nedenle asansör boşluğuna düştüğüne dair araştırmalar yapmaya başladı.

BİR GÜN İÇİNDE İKİ VAKA

Küçük kızın hangi nedenden dolayı boşluğa düştüğü ile ilgili şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadı. Küçük çocuğun cansız bedeni yapılan işlemlerin ardından morga götürüldü.

Küçük kızın yakınları ve aynı sitede oturduğu komşuları yaşanılan olay sonrası uzun bir süre kendine gelemedi. Ankara'da aynı gün içinde 15 ve 13 yaşında iki farklı çocuğun asansör boşluğuna düşme sonucu vefat etmesi akıllarda soru işareti oluşturdu.

Kaynak: İHA