Ankara sıcağından bunalanlar serinleyeceğiniz adres belli oldu! Bu Aqua Parklar bağımlılık yapacak

Hava sıcaklıkları dünya genelinde yükselmeye devam ediyor. Hava sıcaklıklarının yükselme ile birlikte uzmanlarda uyarılarını sık sık yineliyor. Denize kıyısı bulunmayan Ankara'daki sıcaklık artışı vatandaşları isyan ettirse de bu sıcaklara çözüm bulundu.

Ankara sıcağından bunalanlar serinleyeceğiniz adres belli oldu! Bu Aqua Parklar bağımlılık yapacak

Ankara sıcağından bunalanlar serinleyeceğiniz adres belli oldu! Bu Aqua Parklar bağımlılık yapacak - Dünyada iklim değişikliğinin de etkisiyle hava sıcaklıklarında anormal artışlar yaşanıyor. Hava sıcaklıklarının yükselmesi ve yükselmeye devam edeceği ile ilgili olarak yapılan uyarıların ardından yetkililer de harekete geçti. Pek çok vatandaş sıcaktan bunalırken uzmanlar da sabah 11.00 ile akşam 16.00 saatleri arasında zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmasını önermiyor. Zorunlu hallerde dışarı çıkan vatandaşlara da açık renkler giyilmesi konusunda uyarılar yapılırken sıvı tüketimine dikkat edilmesi öneriliyor.

Pek çok vatanda sıcak havaların da etkisi ile bazı sağlık sorunları ile uğraşırken denizi bulunan şehirlerde yaşayan ya da tatile gidenler de kendilerini serin sulara bırakıyor. Başkent Ankara'nın denize kıyısı bulunmazken sıcaktan bunalan vatandaşlar da serinlemek için havuza gitmek istiyor.

ankara-sicagindan-bunalanlar-serinleyeceginiz-adres-belli-oldu-bu-aqua-parklar-bagimlilik-yapacak-001.jpg

Haber Ankara olarak Ankara'da bulunan ve gidenler tarafından oldukça sevilen Aqua Parkları bir araya getirdik. Yazın sıcaklarından bunalan ve serinlemek üzere havuza gitmek için araştırma yapan Ankaralılar için imkanları ve fiyatları ile tercih sebebi olan o adresleri derledik.

ANKARALILAR BURADA!TIKLA SENDE INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

SERİNLEMEK İSTEYEN ANKARALILAR İÇİN ADRES BELLİ OLDU

Denize kıyısı bulunmayan Ankara'da vatandaşlar şehre en yakın denizi olan illeri ziyaret ediyor. Şehir dışına çıkma imkanı bulunmayanlar ise kentteki Aqua Parkları ziyaret ediyor. Ankara'daki Aqua Parklar sayıca fazlayken Ankaralılar da ''Ankara'da en iyi Aqua Parklar hangileri?'' sorularına yanıt arıyor.

ankara-sicagindan-bunalanlar-serinleyeceginiz-adres-belli-oldu-bu-aqua-parklar-bagimlilik-yapacak.jpeg

Başkent Ankara'da en çok Aqua Parkın bulunduğu ilçe Gölbaşı olarak bilinirken Yenimahalle, Sincan, Keçiören, Etimesgut, Çankaya ve Mamak'ta da birbirinden güzel havuzlar bulunuyor. Son yıllarda Ankaralılar tarafından en çok tercih edilen Aqua Park adresleri şöyle listelendi;

  • Aquapark Bağlıca Ankara: Bağlıca Zirve Caddesi, 1023. Sk. No:4
  • AnkTalya Aqua Park Yüzme Havuzu
  • Kartaltepe Aquapark: Ovacık Keçiören/Keçiören/Ankara
  • SİNCAN TERMAL AQUA PARK: Çatalca Sokağı NO 65
  • Gölbaşı AQUAPARK: 439. Sk. No: 1 A, 06830
  • Waterpark Çiçektepe Aquapark - Havuz ve Eğlence Tesisi
  • AQUA APPLE GARDEN: Çayyolu, Dodurga MH. Turk konut 2 yani · 0545 356 10 02
  • Olympic Park Hotel İncek Aqua Park: Incek Blv No:5 · (0312) 460 18 01
  • DES AQUA PARK: Karakaya Cd. No:26
  • Joy city Aqua park: 439. Sk. No:1
  • Waterpark Çankaya Aquapark - Havuz ve Eğlence Tesisi
  • Kuzey Yıldızı Parkı: Keçiören/Ankara
  • Yunu's Garden

ankara-sicagindan-bunalanlar-serinleyeceginiz-adres-belli-oldu-bu-aqua-parklar-bagimlilik-yapacak.jpg

Sizlerde Ankara sıcağından bunaldıysanız ve havuz keyfi yapmak istiyorsanız Gölbaşı, Keçiören, Çankaya, Sincan, Etimesgut, Mamak gibi ilçelerdeki gideceğiniz havuz şirketi iletişime geçebilir, kadın - erkek ayrı ve kadın - erkek birleşik günler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ankara'da havuz fiyatları ortalama olarak 200 ile 750 TL arasında değişirken alacağınız hizmette fiyatlar üzerinde belirleyici rol oynuyor.

Ankara hakkında daha fazla haber için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER