Ankara Sertap Erener konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Ankara'daki konser etkinlikleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. Başkentteki konser takvimi yakından takip edilirken Ankara'da Sertap Erener konserinin düzenleneceği kaydedildi. Müzikseverler ise konserin nerede, ne zaman yapılacağını merak etti.

Ankara Sertap Erener konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Başkent Ankara'da sosyal etkinlikler, konserler ve festivaller vatandaşların yakın takibinde yer alıyor. Başkentte yaşayan vatandaşlar özellikle belediyelerin konser takvimlerini yakından takip ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ankara'nın Başkent oluşunun 100'ümcü yılına özel bir konser programı hazırladı.

ABB, konser programlarına ekim ayında devam ederken yeni takvime göre Ankara'nın Başkent oluşunun 100. yıl dönümünde Sertap Erener'in konser vereceği aktarıldı. Ankara'da gerçekleşecek olan Sertap Erener konseri ile ilgili olarak müzikseverler, ''Sertap Erener Ankara konseri ne zaman, nerede, ücretli mi olacak?'' sorularına yanı aramaya başladı. ABB düzenlediği konserler yoğun ilgiyle takip edilirken merak edilen Sertap Erener konserine ilişkin detayları derledik.

ANKARA'DA SERTAP ERENER FIRTINASI 100. YILA ÖZEL ESECEK

ABB'nin konser takvimi vatandaşın gündeminde yer alırken vatandaşlar yoğun ilgi göstermeye devam ediyor. Sosyal ve insan odaklı belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, Ankara'nın Başkent Oluşunun yıl dönümünde bir konser etkinliği düzenleyecek. Ankara'nın Başkent oluşunun 100'üncü yıl dönümünde kentte Sertap Erener konseri düzenlenecek.

ANKARA SERTAP ERENER KONSERİ ÜCRETLİ Mİ?

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklama doğrultusunda kentte 13 Ekim Cuma günü saat 19.00'da Sertap Erener konseri düzenleneceği kaydedildi. Ankara'nın Altındağ ilçesi Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşecek konser ücretsiz olurken tüm halk davet edildi. ABB'nin resmi Twitter (X) hesabı üzerinden üzerinden paylaşılan konser duyurusunda ''Ankara’nın ve Ankaralıların benim gönlümde bambaşka bir yeri vardır.

abb-konser-sertap-erener.jpg

100 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 81 vilayetin Başkent’i seçilen Ankara’nın Başkent oluşunu kutluyoruz. Değerli sanatçı Sertab Erener’in güçlü sesiyle Başkent müziğe doyacak.'' ifadeleri yer aldı.

ekran-goruntusu-2023-10-10-162521.png

Bu çerçevede 13 Ekim Cuma günü saat 19.00'da Atatürk Spor Salonu'nda Sertap Erener konserine ücretsiz olarak katılım sağlayabilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER