Ankara Şereflikoçhisar'da kaza! 1 ölü, 4 yaralı

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde kamyon ile traktörün çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Kaza için yardıma gelen jandarma personellerine de başka bir minibüs çarptı.

Ankara Şereflikoçhisar'da kaza! 1 ölü, 4 yaralı

Ankara Şereflikoçhisar'da 1 kişinin hayatını kaybettiği 1 kişinin de yaralandığı trafik kazası meydana geldi. Kazaya müdahale eden jandarma aracına da minibüs çarptı. Minibüsün çarptığı 3 jandarma personeli yaralandı.

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde kamyon ile traktörün çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. Kazaya müdahale için gelen jandarma ekiplerinin bulunduğu araca ise bir minibüsün çarpması sonucu 3 jandarma personeli yaralandı.

Şereflikoçhisar'ın Karandere Mahallesi mevkiinde, Ankara'dan Aksaray istikametine giden C.A. yönetimindeki kamyon, aynı yöne ilerleyen B.S. yönetimindeki traktör ile çarpıştı. Kaza sonucu traktör sürücüsü B.S. ve eşi R.S. yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile devrilen traktörün altından yaralılar çıkarıldı. Yaralılardan R.S. (75) olay yerinde hayatını kaybetti. B.S. ise olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri tarafından kamyon sürücüsü C.A. gözaltına alındı.

JANDARMA PERSONELLERİNİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Öte yandan, kazaya müdahale için olay yerinde bulunan jandarma ekiplerinin bulunduğu araca, M.S. yönetimindeki minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan 3 jandarma personeli yaralandı. Yaralılar, kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazaya müdahale etmek için olay yerine giden ve orada yaralanan 3 jandarma personelinin sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı. Minibüs sürücüsü M.S. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ekipler, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER