Ankara Şehir Hastanesi’ne hangi otobüs gider, metro gidiyor mu?

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Ankara Şehir Hastanesi başkentliler tarafından en sık tercih edilen hastaneler arasında yerini alıyor. Pek çok bölümün bir arada olduğu Ankara Şehir Hastanesi’ne nasıl gidilir, hangi EGO geçiyor?

Ankara Şehir Hastanesi’ne hangi otobüs gider, metro gidiyor mu?

Bütün bölümlerin bir arada olduğu Ankara Şehir Hastanesi, Avrupa’nın en büyük 3’üncü hastanesi arasında yerini alıyor. Günlük olarak binlerce hastayı kabul eden Ankara Şehir Hastanesi’ne giden pek çok direkt hat bulunuyor.

ANKARA ŞEHİR HASTANESİ’NE NASIL GİDİLİR?

Ankara Şehir Hastanesi’ne gitmek isteyenler Ankara Şehir Hastanesi’ne nasıl gidilir sorusuna yanıt arıyor. Metro ve EGO hatları ile şehir hastanesine ulaşmak mümkün.

ŞEHİR HASTANESİ’NE HANGİ EGO GİDER?

Ankara Şehir Hastanesi’ne direkt olarak giden EGO hatları bulunuyor. Bu hatlar şu şekilde:

339 EGO: Natayolu hattına binerek şehir hastanesine gidebilirsiniz

112 EGO: 112 numaralı EGO hattına Ulus’tan şehir hastanesine geçiş yapabilirsiniz.

419 EGO: Bunların dışında Keçiören’den 419 numaralı hatla hastaneye gidebilirsiniz.

Bu hatların dışında 113, 175, 450, 112-2, 309 numaralı EGO hatları da Şehir Hastanesi’ne gidiyor. Kızılay durağına geldiğinizde buradan Şehir Hastanesine giden EGO ve dolmuş hatlarını kullanabilirsiniz.

TARIM BAKANLIĞI DURAĞI

Metro ile Ankara Şehir Hastanesi’ne gitmek için Tarım Bakanlığı durağına gelerek 112 numaralı EGO hattına binerek şehir hastanesine gidebilirsiniz. Bunun dışında şehir hastanesine giden çeşitli dolmuş hatları da bulunuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER