Ankara Samsun tanıtım günleri ne zaman, nerede yapılacak, kimler konser verecek?

Ankara'da sıklıkla ülkenin farklı şehirlerinin kültürel ve yöresel zenginlikleri tanıtan etkinlikler tanıtılıyor. Söz konusu şehir etkinliklerinde Ankara'da o şehirden olan vatandaşlarda memleketlerinin özlemlerini giderme fırsatı yakalıyor.

Ankara Samsun tanıtım günleri ne zaman, nerede yapılacak, kimler konser verecek?

Başkent'te düzenlenen şehir tanıtım günleri renkli görüntüler oluşmasına neden oluyor. Ankara'da yaşayan vatandaşlar gitme fırsatı bulamadıkları şehirleri bizzat yaşadıkları yerde yakından tanıma fırsatı buluyor.

Ankara'da tanıtım günleri düzenleyecek şehirler arasında önümüzdeki haftalarda Samsun'un da ekleneceği öğrenildi. Ankara Samsun Federasyonu tarafından 15-16-17 Kasım tarihleri arasında Karadeniz'in önemli şehirlerinden Samsun tanıtılacak.

3 GÜN BOYUNCA SÜRECEK

Ankara'da yaşayan Samsunluların da katılımının yüksek olmasının beklendiği 3 gün boyunca sürecek etkinliğin adresi Başkent Millet Bahçesi olacak. Tanıtım günlerinde Samsunlu sanatçı Sefo ile birlikte Ebru Yaşar ve Ekin Uzunlar'da bir konser verecek.

Ankara Samsun Federasyonu Başkanı Osman Yılmaz'da düzenleyecekleri tanıtım günleri ile ilgili "15-16-17 Kasım Büyük Ankara Samsun Tanıtım Günleri’ne davetlisiniz. Ankara Samsun Federasyonu (ASFED) olarak Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleştireceğimiz, Sefo, Ebru YAŞAR ve Ekin UZUNLAR konserlerinin de yer alacağı Samsun Tanıtım Günleri’nde sizde yerinizi alın" diyerek vatandaşları etkinliğe davet etti. Çok sayıda Samsun derneğinin katılmasının beklendiği tanıtım günlerinde Samsun ve Samsun'un ilçeleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olunabilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER