Ankara Polatlı’daki otobüs kazasında hayatı kaybedenlerin yakınları konuştu

Başkent Ankara'da bir yolcu otobüsü kazası meydana geldi. Yaşanan kazada 9 kişi hayatını kaybederken yakınlarını kaybedenlerden açıklama geldi.

Ankara Polatlı’daki otobüs kazasında hayatı kaybedenlerin yakınları konuştu

İzmir'den Ağrı'ya gitmek üzere yola çıkan ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen Ö. A. S. Turizm firmasına ait yolcu otobüsü, sabaha karşı Ankara'nın Polatlı ilçesi Olukpınar köyü yakınlarında yoldan çıkarak köprü ayaklarına çarptı.

Polatlı’da meydana gelen yolcu otobüsü kazasında 9 kişi hayatını kaybederken, 27 kişi de yaralandı. Yakınlarının vefat haberini alan vatandaşlar, Ankara’nın Keçiören ilçesindeki Adli Tıp Merkezi’nin önüne geldi.

ANKARA’DAKİ OTOBÜS KAZASINDA ÖLENLERİN YAKINLARI KONUŞTU

Yakınlarının vefat haberini alan bazı vatandaşlar, aldıkları acı haber nedeniyle fenalık geçirerek bayılırken gözyaşlarına boğulan kadınlar ise ağıt yaktı. Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları basın mensuplarına röportaj verirken kazada ablası F. B.r’ı ve yeğeni Ş. Y.’ı kaybeden İ. B., yaptığı açıklamada vefat haberini internet üzerinden aldıklarını belirtti.

Ankara Polatlı’daki otobüs kazasında hayatı kaybedenlerin yakınları konuştu

Ablasının kızı Ş. Y. ile beraber öldüğünü ve geride bir kızı ile bir oğlunu bıraktığını ifade eden B., “Kızı nişanlıydı, bir ay sonra düğünleri vardı. Damatta perişan, haberi alır almaz yolda geliyor” dedi. Kazada yengesi ve dayısının kızını kaybeden bir vatandaş ise, “Ben kendim olay esnasında oradaydım. Otobüsün arkasında arabamla seyahat ederken denk geldim. Ağrı arabası olduğu için bekledim yolda, sonra vefat haberini duydum. Acı hepimizin acısı. Türkiye’nin acısı” ifadelerini kullandı. Olayla ilgili incelemelerin devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER