Ankara Polatlı'da kaybolan 17 yaşındaki kızdan haber alınamıyor

Ankara Polatlı'da arkadaşının yanına gittiğini söyleyen 17 yaşındaki kızdan 4 gündür haber alınamıyor. Polis ekipleri, kayıp kızın bulunması için çalışma başlattı.

Ankara Polatlı'da kaybolan 17 yaşındaki kızdan haber alınamıyor

Ankara Polatlı'da 17 yaşındaki S.K. adlı genç kız, arkadaşının yanına gittiğini söyleyerek evden çıktı. Genç kız, aradan 4 gün geçmesine rağmen eve bir daha dönmedi.

Polatlı'daki evinden arkadaşına gittiğini söyleyerek çıkan 17 yaşındaki genç kızdan 4 gündür haber alınamıyor. Olay, 1 Haziran Cumartesi günü Polatlı ilçesi Zafer Mahallesi'nde meydana geldi. Zafer Mahallesi'ndeki evinden ailesine “arkadaşımın yanına gidiyorum” diyerek çıkan 17 yaşındaki S.K., eve bir daha dönmedi.

Ankara Polatlı'da kaybolan 17 yaşındaki kızdan haber alınamıyor

GENÇ KIZIN BULUNMASI İÇİN GENİŞ ÇAPLI ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

17 yaşındaki S.K.'nın ailesi aradan saatler geçmesine rağmen kızlarının eve gelmemesi üzerine büyük korku ve endişe yaşadı. Kızlarından uzun süre haber alamayan aile, durumu polise bildirdi. Polatlı Emniyet Müdürlüğü, kaybolan 17 yaşındaki genç kızın bulunması için geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.

17 yaşındaki genç kızın ailesi ve arkadaşlarının endişeli bekleyişi sürüyor. Polis ekipleri ise 17 yaşındaki genç kızı gören ya da duyanların emniyete durumu bildirmesini istiyor. Genç kızın en kısa sürede bulunması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER