Ankara Polatlı'da halı çırpma tartışması acı bitti

Okuyanları hayrete düşüren olayın adresi Polatlı oldu. Edinilen bilgiye göre iki kadın arasında halı çırpma anlaşmazlığı yaşandı. Tarafların tartışmalarına ailelerinde dahil olmasıyla kavga büyüdü ve bir kişi hayatını kaybetti.

Ankara Polatlı'da halı çırpma tartışması acı bitti

Ankara'da yaşanan ve hem çıkış nedeni hem de sonucu itibariyle şaşkınlık veren olaylara bir yenisi daha eklendi. Şehitlik mahallesinde dün akşam iki kadının arasında halı çırpa nedeniyle bir tartışma yaşandığı öğrenildi. Komşuların araya girmesi ile durulan kavga ertesi sabah bir cinayet yaşanmasına neden oldu.

HALI YÜZÜNDEN ÇIKAN TARTIŞMA ERTESİ GÜN CİNAYETLE SONUÇLANDI

M.K ile D.H.G arasında çıkan tartışmanın ertesi sabahında ailesi ile beraber bağ evine gitmek isteyen D.H.G kavga ettiği komşusu M.K'nin eşi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Yaşanan saldırıda D.H.G hayatını kaybetti, eşi ise yaralandı.

Halı konusundan dolayı çıktığı iddia edilen cinayeti işleyen M.K'nin eşi H.K ilk başta kaçmayı tercih etti fakat ardından kendi rızası ile emniyet ekiplerine teslim oldu. Halı tartışmasının odağındaki M.K'de polisler tarafından gözaltına alındı.

FERYATLAR ÇOK BÜYÜKTÜ

Mahallelerinde yaşanan korku verici bu olay ile ilgili konuşan bir görgü tanığı ise "Herhalde halı kavgasıymış. Ben balkonda gördüm, içeride hastam olduğu için gitmedim ama feryatlar çok büyüktü" diyerek durumu özetledi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER