Ankara’nın Polatlı ilçesinde kan donduran bir şiddet olayı yaşandı. Kurtuluş Mahallesi Battalgazi Caddesi’nde bir kadını zorla otomobile bindirmek isteyen şahıs kadının korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. Kadını darp eden şahıs çevredekilerin tepkileri nedeniyle olay yerinden kaçtı.
Kadını darp eden şahıs aynı zamanda kadının yanında bulunan köpeğini de tekmeledi. Gördüğü şiddetten korkup kaçan köpek kaybolurken kadın ise gördüğü şiddetten dolayı yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Saldırgan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.
KADINI DARP ETTİ, KÖPEĞİNİ TEKMELEDİ
Ankara'nın Polatlı ilçesinde zorla bir kadını arabaya bindirmeye çalışan şahıs, kadının köpeğini de defalarca tekmeledi. İddiaya göre, Kurtuluş Mahallesi Battalgazi Caddesi üzerinde bir otomobilden inen şahıs, bir kadına ve yanındaki köpeğine saldırdı. Cadde ortasında yerde duran kadını zorla otomobile bindiren şahıs, ardından köpeği tekmelemeye başladı.
Çevredeki vatandaşların tepkisi üzerine otomobiline binmeye çalışan şahıs, bu esnada otomobilden inen kadını tekrar darp etmeye başladı. Saldırgan olay yerinden hızla kaçtığı esnada kadın ezilme tehlikesi yaşadı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın Polatlı Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, köpeğinin ise kaybolduğu öğrenildi.
Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olaya el koydular. Saldırıyı gerçekleştiren şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı. Şahıs yakalandıktan sonra hakkında adli işlem yapılacak ve mahkemeye çıkarılması sağlanacak.